Saskia de Jong

Woontlekker

Saskia de Jong

Intro

Geldzaken voor Thuis is het online magazine van Hypotheek.nl over geldzaken en wonen. Wij zetten externe auteurs in omdat zij garant staan voor een fris, veelzijdig en uniek perspectief. Op deze profielpagina stelt één van de externe auteurs zich graag aan je voor:

Even voorstellen

Als trotse eigenaar van het blogplatform "Woontlekker," is mijn focus gericht op het delen van inspiratie en inzichten over duurzaam wonen en renoveren. Dit is een steeds relevanter thema, waarbij er enorm veel informatie beschikbaar is.

Maar te midden van deze overvloed aan informatie, is het belangrijk om het kaf van het koren te scheiden en te weten welke bronnen betrouwbaar zijn. In mijn onafhankelijke blogs vertel ik je graag hoe je dit kunt doen. Je kunt bij mij terecht voor praktische kennis, de nieuwste ontwikkelingen in de markt en boeiende bewonersverhalen.

Bij Woontlekker krijg je een helder en betrouwbaar verhaal over energieneutraal wonen. Ik ben er trots op om jou te voorzien van waardevolle informatie en inzichten, zodat je weloverwogen keuzes kunt maken voor een duurzamere toekomst in jouw woning.

Artikelen geschreven door Saskia de Jong

Klanten geven ons een:

386 beoordelingen

9.8