De snelheid van online.
Het prettige van persoonlijk contact.

Dat is waar wij wij in geloven

Dat is de combinatie waar we bij Hypotheek.nl in geloven. Wij zijn een enthousiast team van hypotheekprofessionals met jarenlange ervaring. En met een duidelijke missie: jou helpen bij misschien wel de grootste financiële stap in je leven. Op een snelle, efficiënte én persoonlijke manier, waarmee wij écht het verschil maken.

Jij het woongeluk, wij het regelwerk

Meer dan 90% van de mensen zoekt advies bij het afsluiten van een hypotheek. Heel begrijpelijk: een hypotheek is een grote stap. Om er zeker van te zijn dat jij een passende en voordelige hypotheek afsluit, krijg je van ons je eigen team. Een Hypotheekexpert voor het advies en een Bemiddelingsexpert voor al het regelwerk. Met kennis van zaken en goed bereikbaar. Zodat jij nergens achteraan hoeft te zitten.

Mogen wij jou helpen?

Jouw hypotheek online regelen, maar met persoonlijke aandacht. Ons team staat voor jou klaar. Als we jou bellen voor een vrijblijvend gesprek dan doen we dit via het telefoonnummer: 055-2051004. 

Gratis oriëntatiegesprek

Waar wij voor staan

Wij weten waar we het over hebben

Deskundig advies. Voor minder dan dat doen wij het niet. Het team van Hypotheek.nl bestaat uit mensen die uitblinken in hun vakgebied. En die jarenlange relevante ervaring hebben. Iedereen in ons bedrijf kent het hypotheekproces door en door. We zijn ervan overtuigd dat het anders en beter kan. Sneller, maar vooral persoonlijker. Wij zetten ons er elke dag voor in om dat waar te maken.

Wij houden het simpel

Simpel. Daar houden wij van. Wij maken complexe financiële beslissingen voor jou eenvoudig. Wij zorgen ervoor dat jij de juiste keuze maakt (een hypotheek is meer dan voorwaarden en tarieven) en precies weet waar je aan toe bent. En wij regelen alles voor je. Zodat jij de meubels alvast kunt bestellen. We houden van kort en krachtig. Duidelijke stappen en heldere inhoud.

Wij zijn persoonlijk

Bij ons vind je geen hypotheekadviseur die van afspraak naar afspraak rent en tussendoor van alles moet regelen. Bij ons zit er altijd een team voor jou klaar, met wie jij online contact kunt hebben. Maar wel op een persoonlijke manier. Een hypotheek afsluiten is immers een mooie mijlpaal. Het is de sleutel naar jarenlang woongeluk. Wij zijn oprecht geïnteresseerd in jouw verhaal.

Wij staan voor snel én goed

Een team bestaande uit jouw Hypotheekexpert en jouw Bemiddelingsexpert zorgt ervoor dat jij je nergens zorgen over hoeft te maken. Zij bundelen hun krachten om jou deskundig én snel te adviseren. Zodat jij weet dat je de juiste keuzes maakt en nergens achteraan hoeft te rennen. Je krijgt antwoord op al je vragen en kunt rekenen op een hypotheek met een scherpe rente en goede voorwaarden.

Wij houden van scherpe prijzen

Bij ons ben je verzekerd van deskundig advies tegen scherpe tarieven. Hoe dat kan? Wij hebben geen honderd kantoorpanden en onze processen zijn digitaal en daarmee efficiënt. We werken met een groot team. Geen mensen die op kantoor zitten te wachten op een klant, maar een team van experts die ieder doen waar zij goed in zijn. Deskundigheid tegen een scherpe prijs is voor ons dan ook doodgewoon. Wij zouden het niet voor minder doen.

Onze dienstverlening

Wil je graag meer weten over onze dienstverlening? Bijvoorbeeld wat je kan verwachten als je een hypotheek afsluit en wat dat in jouw situatie kost? Kijk dan gerust ook even op deze pagina's.

Klanten geven ons een:

389 beoordelingen

9.8