Lizzy Baart

Woonblogger

Lizzy Baart

Ik ben Lizzy en mijn thuis bevindt zich aan de betoverende rand van het bos en de duinen van Castricum. Al sinds mijn vijftiende ben ik actief in diverse functies binnen de horecabranche. Naast mijn betrokkenheid bij de horeca, koester ik een diepe liefde voor kleur en interieur. Na het uitvoeren van verschillende stylingprojecten voor vrienden en familie ben ik tijdens de periode van de coronapandemie begonnen met een studie tot interieurstyliste. Mijn inspiratie haal ik overal vandaan, ongeacht waar ik ben geweest!

In het begin van 2020 besloten mijn man en ik een sabbatical te nemen om mijn langgekoesterde droom van een wereldreis te vervullen. Van Bali naar Singapore, Thailand, Vietnam en weer terug naar Bali hebben we een onvergetelijke reis gemaakt. Tijdens deze avonturen ontstond het idee om mijn eigen onderneming, Lizz Horeca & Living, op te richten.

Mijn persoonlijke stijl kan worden omschreven als warm, kleurrijk en klassiek. Zodra de basis rust uitstraalt, is voor mij geen kleur te extravagant! Door diverse materialen en kleuren op harmonieuze wijze te combineren, ontstaan de meest creatieve ontwerpen. Jouw unieke stijl en wensen, gecombineerd met mijn creativiteit en ervaring, resulteren in een eindresultaat dat volledig bij jou past.

Artikelen geschreven door Lizzy Baart

Klanten geven ons een:

386 beoordelingen

9.8