Laura Post

Woonblogger

Laura Post

Intro

Geldzaken voor Thuis is het online magazine van Hypotheek.nl over geldzaken en wonen. Wij zetten externe auteurs in omdat zij garant staan voor een fris, veelzijdig en uniek perspectief. Op deze profielpagina stelt één van de externe auteurs zich graag aan je voor:

Even Voorstellen

Welkom in mijn betoverende vintage woonwereld! Hier vind je verhalen, humor en een vleugje magie.

Mijn naam is Laura en sinds 2022 ben ik de trotse eigenaresse van Schuurschatten. Hier houd ik me dagelijks bezig met het vinden, stylen, fotograferen en verkopen van de meest prachtige vintage meubels en woonaccessoires.

Onze collectie bestaat uit unieke meubels, vaak met marmeren bladen, waarmee ik sfeer en eigenheid in elk interieur wil brengen. Vooral de stijl uit de jaren '20 en '30 heeft mijn hart gestolen. Veel van onze meubels dragen, net als ikzelf, littekens en butsen van het leven dat ze hebben gehad. En die karaktervolle kenmerken mogen gezien worden!

Ik ben ook enthousiast om te laten zien dat er zoveel prachtigs is gemaakt met puur vakmanschap, mooie natuurlijke materialen en aandacht voor details. Het is jammer om onze planeet verder te vervuilen met sfeerloze wegwerpmeubels. Met mijn schrijfsels hoop ik jou te inspireren om jouw interieur te laten weerspiegelen wie jij bent, met alles wat je bent, inclusief dat vleugje magie.

Dus, laat je betoveren door onze Schuurschatten en creëer een interieur dat jouw persoonlijkheid omarmt en een vleugje magie toevoegt aan jouw leefomgeving.

Artikelen geschreven door Laura Post

Klanten geven ons een:

386 beoordelingen

9.8