Koen Duindam

Copywriter

Koen Duindam

Intro

Geldzaken voor Thuis is het online magazine van Hypotheek.nl over geldzaken en wonen. Wij zetten externe auteurs in omdat zij garant staan voor een fris, veelzijdig en uniek perspectief. Op deze profielpagina stelt één van de externe auteurs zich graag aan je voor:

Even voorstellen

Hallo, ik ben Koen, en duurzaam wonen is mijn grote passie. Samen met mijn vrouw Esther, onze twee kinderen Jonas en Vera, en onze trouwe viervoeter Blue, hebben we ons thuis gevonden in de prachtige Achterhoek. We zijn fervente aanhangers van tiny houses en andere vormen van duurzaam wonen, en zo proberen we ons steentje bij te dragen aan een betere wereld.

Op de website TinyHouseBeweging.nl deel ik graag mijn gedachten en ideeën over duurzaam wonen en interieurdesign. Ik ben ervan overtuigd dat een duurzame en groene levensstijl niet alleen goed is voor de planeet, maar ook voor onze eigen gezondheid en welzijn. Door te kiezen voor natuurlijke materialen, energiezuinige oplossingen en een minimalistische levensstijl, kunnen we ons leven eenvoudiger en bewuster maken.

Samen streven we naar een duurzame toekomst, waarin we onze impact op de wereld positief kunnen beïnvloeden. Ik hoop dat mijn inzichten en ervaringen anderen kunnen inspireren om ook bewuste keuzes te maken en te genieten van een duurzaam en vervullend leven.

Artikelen geschreven door Koen Duindam

Klanten geven ons een:

389 beoordelingen

9.8