Juul Dijkhuis

Copywriter

Juul Dijkhuis

Intro

Geldzaken voor Thuis is het online magazine van Hypotheek.nl over geldzaken en wonen. Wij zetten externe auteurs in omdat zij garant staan voor een fris, veelzijdig en uniek perspectief. Op deze profielpagina stelt één van de externe auteurs zich graag aan je voor:

Even voorstellen

Ik ben Juul Dijkhuis, een wooninfuencer met een unieke aanpak. In tegenstelling tot andere wooninrichtings- en doe-het-zelfexperts, richt ik me niet op het stylen van je woning of het maken van kasten. Mijn expertise ligt juist bij het helpen met jouw financiële zaken met betrekking tot jouw eigen woning.

Met meer dan 20 jaar ervaring als verzekeringsadviseur en hypotheekadviseur, besloot ik mijn kennis om te zetten in begrijpelijke taal. Ik merkte namelijk op dat hypotheken en verzekeringen vaak onnodig ingewikkeld worden gepresenteerd. Daarom hak ik complexe onderwerpen in behapbare stukken en maak ik ze eenvoudig leesbaar. Mijn doel is om geldzaken minder "eng" te maken en mensen te laten begrijpen wat er speelt.

Het kopen van een huis gaat vaak gepaard met ingewikkelde keuzes. Ik moedig aan om jezelf eerst goed in te lezen voordat je een gesprek aangaat met een hypotheekadviseur, zodat je beter voorbereid bent en het advies van de expert beter begrijpt.

Bij mij kun je geen hypotheek afsluiten, maar ik bied wel de mogelijkheid om jezelf goed in te lezen en te informeren over alle relevante aspecten van jouw financiële situatie rondom jouw woning.

Artikelen geschreven door Juul Dijkhuis

Klanten geven ons een:

386 beoordelingen

9.8