Anita van Delft

Woonblogger

Anita van Delft

Intro

Geldzaken voor Thuis is het online magazine van Hypotheek.nl over geldzaken en wonen. Wij zetten externe auteurs in omdat zij garant staan voor een fris, veelzijdig en uniek perspectief. Op deze profielpagina stelt één van de externe auteurs zich graag aan je voor:

Even voorstellen: Anita van Delft

Met een rijke achtergrond als mode- en woonstyliste en een succesvolle periode als makelaar, richt ik me nu volledig op het schrijven van blogs over interieur, tuin, planten, DIY-projecten en vintage vondsten. Mijn passie voor styling en wonen is ongeëvenaard, en ik vind niets leuker dan deze liefde te delen met anderen.

Met mijn ervaring in styling en makelaardij, en mijn onuitputtelijke interesse in alles wat met wonen te maken heeft, ben ik voortdurend bezig met het stylen van mijn huis en tuin. Het delen van deze passie is mijn grote drijfveer, en daarom nodig ik je van harte uit om je te laten inspireren door mijn blogs over huis, tuin, boeiende DIY-projecten en unieke vintage vondsten.

Samen kunnen we een wereld van creativiteit en schoonheid ontdekken, en ik hoop dat mijn blogs je zullen aanmoedigen om jouw eigen woonruimtes te verrijken en te laten bloeien. Welkom in mijn wereld van inspiratie en interieuravonturen!

Artikelen geschreven door Anita van Delft

Klanten geven ons een:

389 beoordelingen

9.8