Aranka van de Sanden

Copywriter

Aranka van de Sanden

Intro

Geldzaken voor Thuis is het online magazine van Hypotheek.nl over geldzaken en wonen. Wij zetten externe auteurs in omdat zij garant staan voor een fris, veelzijdig en uniek perspectief. Op deze profielpagina stelt één van de externe auteurs zich graag aan je voor:

Even voorstellen

Achter een kleurrijke deur op Curaçao schuilt Be-Content, en dat ben ik: Aranka van de Sanden. Al meer dan 12 jaar ben ik actief als copywriter en content creator, en ik heb het voorrecht om zowel te wonen als te werken op dit prachtige eiland. Mijn passie voor schrijven komt volledig tot uiting wanneer ik verhalen deel over de caribbean lifestyle die hier heerst. Ik neem je graag mee in de wereld van Curaçao, waar fleurige huisjes, een heerlijk buitenleven en prachtige interieurs deel uitmaken van het dagelijkse leven. Hier op Curaçao is kleur een integraal onderdeel van hoe mensen leven.

Graag laat ik je kennismaken met het 'dushi bida', het heerlijke leven, op dit eiland dat mijn hart heeft veroverd. Voor mij is thuis namelijk waar mijn hart is, en dat is hier, op deze bijzondere plek.

Artikelen geschreven door Aranka van de Sanden

Klanten geven ons een:

389 beoordelingen

9.8