• Home
  • Nieuws
  • Wonen
  • Geld besparen op woonartikelen: Slim shoppen bij Gamma, Kwantum en meer

Geld besparen op woonartikelen: Slim shoppen bij Gamma, Kwantum en meer


12 oktober 2023 door Aranka van de Sanden
20 x gelezen
Facebook LinkedIn WhatsApp
Facebook LinkedIn WhatsApp

Het spreekwoord zegt, "Oost west, thuis best." Maar een huis inrichten en gezellig maken kan behoorlijk prijzig zijn! Gelukkig zijn er meerdere manieren om geld te besparen op woonartikelen. Een van de beste manieren om dat te doen is door slim te winkelen en kortingen te scoren bij populaire winkels zoals Gamma, Kwantum en andere. In dit artikel zullen we je laten zien hoe je dat kunt doen, en we zullen je voorzien van praktische tips om je huis te transformeren zonder je bankrekening te ruïneren.

Woonartikelen winkelen

Voordat we in de wereld van kortingen en aanbiedingen duiken, laten we eens kijken naar waarom woonartikelen winkelen zo belangrijk is. Je huis is namelijk niet alleen een plek waar je slaapt en eet; het is een weerspiegeling van je persoonlijkheid en stijl. Het inrichten van je huis met de juiste meubels, decoraties en accessoires kan het tot een warme en uitnodigende plek maken waar je graag tijd doorbrengt en anderen uitnodigt.

Toch kunnen de kosten van woonartikelen snel oplopen. Dat is waar geld besparen in beeld komt. Door slim te winkelen, kun je in veel gevallen dezelfde kwaliteit en stijl krijgen zonder de hoofdprijs te betalen. Een van de beste manieren om dat te doen, is door kortingen en aanbiedingen te benutten bij winkels die gespecialiseerd zijn in woonartikelen, zoals Gamma en Kwantum.

Gamma en Kwantum Kortingsprogramma's

Laten we eens kijken naar hoe je korting kunt vinden bij winkels zoals Gamma en Kwantum. Deze winkels bieden vaak kortingsprogramma's en aanbiedingen die de moeite waard zijn om te verkennen.

Gamma Kortingsprogramma

Gamma staat bekend om zijn uitgebreide assortiment doe-het-zelf en woonartikelen. Als je een frequente shopper bent bij Gamma, is het zeker de moeite waard om je aan te melden voor hun klantenkaart of nieuwsbrief. Hier zijn enkele voordelen van het Gamma Kortingsprogramma: 

  • Exclusieve aanbiedingen

Leden krijgen toegang tot exclusieve kortingen en aanbiedingen die niet beschikbaar zijn voor reguliere klanten.

  • Verjaardagscadeau

Gamma trakteert je op je verjaardag met een speciaal geschenk of kortingsbon.

  • Gratis advies

Als je advies nodig hebt over je huisprojecten, kun je rekenen op gratis deskundig advies van Gamma-medewerkers.

woonartikelen

Kwantum Kortingsprogramma

Kwantum is een andere populaire woonartikelenwinkel in Nederland. Hier zijn enkele voordelen van het Kwantum Kortingsprogramma. 

  • Nieuwsbriefaanmelding
    Schrijf je in voor de Kwantum-nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de nieuwste kortingen en aanbiedingen.
  • VIP-voordelen
    Als VIP-lid krijg je toegang tot speciale VIP-avonden met extra kortingen.
  • Verjaardagskorting
    Ook Kwantum vergeet je verjaardag niet en geeft je een speciale traktatie.
  • Kwantum App
    Download de Kwantum-app om exclusieve kortingsbonnen te ontvangen en snel toegang te krijgen tot aanbiedingen.

 Het is duidelijk dat het de moeite waard is om je aan te melden voor deze kortingsprogramma's als je regelmatig woonartikelen koopt. Het kost enkel een paar minuten om je in te schrijven en de voordelen kunnen aanzienlijk zijn.

Lees ook: Financier je verbouwing

Seizoensgebonden Aanbiedingen

Een van de beste tijden om woonartikelen te kopen is tijdens seizoensgebonden aanbiedingen. Winkels zoals Gamma en Kwantum bieden vaak speciale kortingen aan die passen bij het seizoen. Hier zijn enkele voorbeelden:

Lente Opruiming
De lente is een geweldige tijd om te winkelen voor tuinmeubelen, planten en outdoor decoraties. Gamma en Kwantum bieden vaak korting op deze items om plaats te maken voor nieuwe voorraden.

Zomeruitverkoop
Tijdens de zomer kun je genieten van kortingen op airconditioners, ventilatoren en zomerse decoraties. Het is ook de perfecte tijd om buitenmeubilair te kopen voor je terras of balkon.

Herfst decor
Terwijl de herfst nadert, kun je bij Gamma en Kwantum kortingen verwachten op items zoals herfstdecoraties, vloerkleden en warme dekens.

Winterdeals
De winter is ook ideaal voor het upgraden van je interieur. Je kunt verwachten dat er kortingen zijn op verwarmingsapparaten, verlichting en kerstdecoraties.

Het is handig om op de hoogte te blijven van deze aanbiedingen en ze te benutten wanneer ze zich voordoen. Door slim te winkelen en kortingen te pakken, kun je geld besparen op woonartikelen zonder in te boeten op stijl en kwaliteit. Of je nu op zoek bent naar meubels, decoraties of gewoon een frisse wind door je huis wilt laten waaien, met deze tips kun je je huis omtoveren in een betaalbare en prachtige oase van comfort. Dus ga op jacht naar kortingen bij Gamma, Kwantum en andere woonartikelenwinkels en maak van je huis een plek waar je hart zich goed voelt!